Hjernebaseret læring i praksis

Når vi laver workshops i MENSK, bruger vi vores viden om læring i praksis. Det betyder blandt andet:

  • Vi taler ikke bare om hvad der virker; du oplever, hvordan det føles når en underviser tager højde for det i sin undervisning.
  • Formen er aktiv, involverende, oplevelsesbaseret og brudt op af fagligt relevant bevægelse.
  • Der er god tid til at reflektere – over ny viden, egen praksis og implementering af ny viden i praksis. Det er afgørende, at vi bygger oven på alt det, du allerede ved og gør.
  • Du oplever en række metoder, som understøtter det formål vi arbejder med. I bestemmer selvfølgelig selv, om I vil kopiere metoderne, eller om de bare inspirerer jer til de metoder, som passer jer, jeres fag og jeres elever.

En høj grad af bæredygtighed

Før vi slipper dig, faciliterer vi en proces til bæredygtig implementering. Du går hjem med en realistisk, kvalitetssikret plan for overførslen til praksis. Det er centralt, at du har tænkt dig selv, din målgruppe og dit fag ind i planen.

MENSK er ikke et koncept

Vi kommer ikke med et system, som først virker, når alle har implementeret alle dele af det. Vores workshops er uafhængige af (men kvalificerer) hinanden. Hver enkelt sætter spot på et emne og dets indflydelse på læringen.

Individuelt tilpassede forløb

En workshop med MENSK kan understøtte indsatsområder, I allerede har, eller vi kan aftale nye. Vi finder sammen ud af, hvad der giver mest mening for netop jer og jeres elever. Kontakt os for en afklaring af jeres behov og ønsker.