Spis min gris

Jeg kan godt lide julemad. En eneste gang om året får jeg flæskesteg, and, rødkål, brun sovs og brunede kartofler. Én!

Jeg har mange juleaftner oplevet at blive mæt alt, alt for hurtigt. Og jeg syntes ellers altid, jeg gjorde mig umage med at spise så lidt som muligt i løbet af dagen, så der var plads til al julemaden. 

Det virkede ikke. 

Jeg har ladet mig fortælle, at hvis man bliver ved med at gøre det samme igen og igen, men forventer et andet resultat, så er man i bedste fald skør.

Derfor begyndte jeg for cirka 7 år siden at bruge en helt anden strategi:
Jeg spiser, fra jeg vågner om morgenen den 24. december til godt to timer før julemiddagen. 

Mirakel! 

Jeg spiser nu snildt to kæmpe portioner julemad OG to portioner ris a la mande. 

Jeg ved, det er fråds. det er nærmest ulækkert, og jeg er et first world skarn. Men jeg elsker min opdagelse og resultaterne af den. 

Hvis du også er et skarn, der elsker julemad, er min opfordring altså til dig:

Spis fra morgenstunden i morgen. 
Spis stort.
Spis meget.
Spis tungt – rugbrød og den slags. 

Nøj, hvor kan du så spise i morgen aften. 

Bøvs!